6 hónapos kortól – 1-2 éves korig babamasszázs-mozgás tanfolyam (BBMM módszer)

Ajándék – Babanaplóval

Az anyagok megnyitásához regisztáció és jelentkezés szükséges!

Ne örülj, ha túl korán indul el a gyerek!

Akár ez lehetne a jelmondata ennek modulnak.

Ha ezzel a módszerrel masszírozzuk és mozgatjuk át akkor nem fog kimaradni a kúszás és a mászás. (2004 óta védjegyzett ez a képzés)

Erre a korra az izomtónus fejlettségi állapota lehetővé teszi a helyzet változtatást. Kezdetben az azonos oldali kéz-láb kúszás a jellemző és sikeres az ülő pozíciót. Majd 6 hónapos kor körül éretté válik a keresztezett mozgásmintákra és a kúszással történő helyzet előre haladással.

Segít a testi lelki egyensúly kialakításában, az alvászavarok leküzdésében és izmok ellazulásában is.

A baba masszázst már korábbán is ellehet kezdeni, ehhez viszont inkább a személyes tanfolyamot javaslom: www.babamasszazs.eu – Bővebb információk.

Az online képzés ára: 28.000 Ft (+8.000 Ft vizsga díj tanusítvány megszerzéséhez)

Csak akkor lehet jelentkezni, ha előtte regisztrált, és van fiókja az online-masszazs-tanfolyam.hu weboldalra! A regisztráció nem jelent semmilyen kötelezettséget.

Ha már van fiókja, jelentkezzen be, ha nincsen, akkor regisztráljon!

Magyarországon a kisbabák masszírozáshoz egészségügyi végzettség szükséges, ha mások babáit szeretnénk masszírozni. Természetesen saját gyerekünk masszírozásához nem kell engedély. Amennyiben szeretnéd ezt másokhoz is eljutattni, akkor inkább tanítsd az anyukákat oktató babán, ez esetben nincs szükség külön egészségügyi szakmára. Az babamasszázs oktatói képzést a Baba-Gyerek tanfolyamok fül alatt találod.