BBMM Babamasszázs® tanfolyam online képzés

BBMM babamasszázs® – Thai babamasszázs

A thai babamasszázs alapjaira épül, de annak már tovább fejlesztett bővített módszere. BBMM babamasszázs® módszer több ezer éves masszázs szemlélet ötvözése az ideggyógyászat és a fejlesztő pedagógia eredményeivel, a csecsemők első 1-2 életévére van kidolgozva és koraszülöttekre is alkalmazható. 

A masszázs folyamatához kapcsolódik a testtájankénti tudatos mozgatás, figyelembe véve a baba életkori fejlettségi szintjét. A módszer kidolgozója Baranyi Ágnes.

A BBMM Babamasszázs® az egész test harmonizálásával fejti ki hatását, beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát és a szabad energia áramlását.

Segíti a mozgásfejlődést és segít a gondozási problémák megoldásában. Ezért ez nemcsak egy divatos masszázs hanem komoly fejlesztő módszeként is alkaltmazható, de minden más fejlesztő módszer kiegészítője is lehet.

A módszer tudatos alkalmazásával elkerülhető, hogy kimaradjon a kúszás és a mászás. Ami egész életére meghatározó jelentőségű lesz.

A BBMM Babamasszázs® során nem az izomzat megdolgozása az elsődleges cél, hanem a test energiáinak aktivizálása, méghozzá testünk energiavonalainak átnyomkodásával.

BBMM Babamasszázs® a szeretetteljes érintéssel segítjük a csöppség lelki funkcióit. Felmérések szerint azok a csecsemők, akik szoros testi kapcsolatban vannak szüleikkel, azaz gyakran megérintik, szeretik, simogatják őket, jobban és gyorsabb ütemben fejlődnek, mint azon társaik, akik csak a legszükségesebb gondoskodást kapják.

De vajon mit jelent, hogy javítjuk a lelki funkciókat?

A babával általában semmi baj nincs lelkileg! Inkább arról van szó, hogy a csöppség átveszi anyja minden rezgését, vagyis pontosan tudja-érzi, hogy szülője mikor aggódik.

Ez gyakran előfordul: az anya vívódik, depresszióba esik a külső elvárásoktól és a belső megfelelési kényszertől. Szorongásából adódó negatív rezgéseit a baba megérzi – ezt enyhítheti a masszázs. Ezért, bár legjobb, ha maga szülő legtöbbször az anya alkalmazza a módszert, idokolt lehet egy képzett babamasszőr segítségét igénybe venni.

A vizsga anamnézisre történik, ami egy anamnézis személyre szabott masszázsfolyamatának megbeszélése és kivitelezése.

A vizsga előtt lehetőség van arra, hogy saját személyre szabott foglalkozáson vegyen részt a online tanfolyamot elvégző hallgató.

BBMM Babamasszázs®

A sikeres személyes találkozó és vizsga után a védjegyes, Tanúsítvány kiállítása.

A BBMM Babamasszázs® Tanúsítvány, kompetenciát ad a módszer gyakorlati alkalmazására.

Védjegy: Szabadalmi Hivatal Regisztrációs szám: 195311

A képzés tovább bővíthető és akár a módszer oktatója is lehet. A BBMM Babamasszázs® oktatói konstrukció még további három modulból áll. Összesen tehát 4 modul áll. Bővebben…

Jelentkezés

A tanfolyamra csak akkor lehet jelentkezni, ha előtte regisztrált, és van fiókja az online-masszazs-tanfolyam.hu weboldalra!

A regisztráció nem jelent semmilyen kötelezettséget.

Előképzettség nélkül is lehet jelentkezni a képzésekre.

Ha már van fiókja, jelentkezzen be, ha nincsen, akkor regisztráljon!

Jogi Nyilatkozat