Thai talp és lábmasszázs tanfolyam

A thai talp és lábmasszázs nevéből is következik, hogy nem szűkül le a talp masszírozására, hanem comb középig masszírozza a lábakat, beleértve a térdet is. A talpon sem a hagyományos módon dolgozik a reflex pontokkal, hanem egy speciális pálcikával ötvözi a presszúra hatásait. A lábmasszírozás után a paciens még egy vállmasszírozást is kap és a hajas fejbőrt is, átmasszírozzuk.

A két láb a bal és a jobb test-félhez igazodva egységet képez. A kettős szervek területei tehát, mint például a vesék, mindkét lábon megtalálhatók. Önálló segítő és terápiás módszer is lehet.

A fájoslabú vendégeknek ez egy igazi kényezetés lesz: Amellett, hogy a talpunkon van a legtöbb idegvégződés és így ellazítjuk a testet, a mozgásszerv rendszerre is hatunk, hiszen a lábtól fölfelé található az összes ízület.

Thai talp és lábmasszázs Távoktatási Tematikája

(Az anyagok eléréséhez regisztrációra és jelentkezésre van szükség!)

  • Thai talp és lábmasszázs egyben elejétől a végéig megnyitás

Thai lábmasszázs pálcikát („kis doktort”) a stúdiónkban vizsgázó tanítványok AJÁNDÉKBA kapnak!

Thai talp és láb masszázs online tanfolyam elvégzése után személyes vizsgát kell tenni a tanusítványért! A tanusítvány FAR rendszer által elfogadott, és 9604 Fizikai közérzet javító szolgáltatás címen vállalkozói is kiváltható rá.

Az online képzés ára: 28.000 Ft (+ 8.000 vizsga esetén, ajándék pálcika, tanusítvány)

Thai talp és lábmasszázs oktatás a stúdiónkban Budapesten.

A tanfolyamra csak akkor lehet jelentkezni, ha előtte regisztrált, és van fiókja az online-masszazs-tanfolyam.hu weboldalra!

A regisztráció nem jelent semmilyen kötelezettséget.

Előképzettség nélkül is lehet jelentkezni a képzésekre.

Ha már van fiókja, jelentkezzen be, ha nincsen, akkor regisztráljon!

Jogi Nyilatkozat